Om Oss

Fastnet AB

Konsult Inom Inköp och Logistik För Solindustrin

Med över 25 år av erfarenheter inom branschen finns expertis för att hjälpa till med projekt i alla storlekar på bästa sätt. Specialiserad inom inköp och logistik för solar kan Fastnet garantera kvalitet i arbete och pris.

Under åren har det skapats mycket bra kontakter med ett flertal internationella grossister för produkter som kan behövas för att lyckas med modernare, mer innovativa och mer effektiva solar projekt. Fastnet kan leverera förnyelsebara energilösningar för el och värme och bistå som kvalificerad konsult.

Fastnet jobbar med ett team av mycket kunniga personer med över 25 års erfarenhet inom branschen som har organiserat och finansierat förnyelsebara energi projekt (vind, solar, biogas och vattenkraft) i Europa, Kanada, USA och UAE. Trots att vi är specialiserad på solenergi, finns det även expertis inom andra områden av förnyelsebara energier i företaget som t.ex. vindkraft, biogas och vattenkraft.

Fastnet har kontakter bland solar leverantörer runt hela världen. Allt från prisförhandlingar och förhandlingar av termer för köp över insamlingen av alla nödvändiga dokument ända till transport av material till byggplatsen. Fastnets personal har beprövad förmåga för att leda kunder genom alla steg av anskaffning och logistik.

Fastnets produktkunskap och branschexpertis - i kombination med ett globalt nätverk av förstklassiga leverantörer - har säkerställt att dess anställda är experter på förnybar energi. 

Vårt professionella team kan ge dig råd om hur du praktiskt och effektivt kan tillämpa det förnybara sortimentet av produkter - särskilt där flera tekniker behöver användas för att uppfylla dina energimål.

Att samarbeta med några av de bästa tillverkarna säkerställer att varje produkt i vårt omfattande sortiment är en av de bästa i sin klass och stöds av omfattande garantier. Våra lösningar spänner över både privata och kommersiella applikationer, kompletterar varandra helt och hållet och uppfyller kraven för mer energieffektiva sätt att leverera dina byggnader eller industriprocesser.

Som ett privatägt företag är vi engagerade i kvalitet, kundnöjdhet och innovation genom noggrant strukturerade relationer med våra huvudleverantörer.

Vi har lösningar tillgängliga för förnybar produktion av el och värme för hushålls- och industribehov.

Fastnet är din one-stop shop för grossistförsörjning av innovativa och effektiva förnybara energiprodukter, efter att ha samarbetat med ledande leverantörer inom solindustrin. Fastnet kan ordna leveransen av solutrustning till dig, oavsett om du är en privat kund, en kommersiell kund eller en leverantör av förnybara energiprodukter.

 

Året 2019 organiserade Fastnet anskaffningen och logistiken bakom 17.2 MW solpaneler och solar equipment för kunder i Europa. Året 2020 blev marknaden, speciellt inom logistik, mycket jobbigare att hantera pga. Coronaviruset. Fastnet ordnade lösningar till sina kunder för att slippa förseningar av leveranser under den mest kritiska perioden under våren 2020. Genom detta har Fastnet redan hjälp med lösningar för 156.3 MW inom anskaffning och leveranser för solar equipment. Varav den största delen bestod av ett väldigt stort projekt med nöjda kunder.

Om du

  • äger eller förvaltar ett kraftverk inom förnyelsebara energier
  • utvecklar projekt inom förnyelsebara energier
  • är engagerad inom förnyelsebara energi branschen som leverantör eller subcontractor

Fastnet är den rätta partnern för dig inom inköp och logistik.

FASTNET AB

Ta Hand Om Din Inköp och Logistik

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

sv_SESwedish