HÅLLBARHET GENOM INNOVATION

Var en del i energirevolutionen

Din partner inom projektutveckling, inköp och logistik

Från ide till nyckelfärdig projekt

Med sitt ursprung i 2004 har Fastnet varit ett aktivt företag sedan 2007. Över åren har Fastnet samlat på erfarenheter och expertis för utvecklings- och driftcykeln inom både sol och vindenergi. Erfarenheterna har gett kunskap inom samtliga områden av projektutveckling. 

Read More

Vad Vi Erbjuder

Fastnet är specialiserat på upphandling och logistik för solindustrin, men erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive projektdesign, konstruktion och anlänggningstillgånger.

PROJEKTDESIGN & TEKNIK

Fastnet hjälper dig att utveckla, designa och konstruera ditt projekt. Vi börjar med att bestämma projektets potential, se till att alla element för ett framgångsrikt projekt är på plats och övervaka hela processen fram till nyckelfärdig leverans. 

INKÖP

Fastnet har kontakter bland solar leverantörer runt hela världen. Fastnet kan hjälpa sina kunder med allt som krävs för framgångsrika projekt t.ex. prisförhandlingar, förhandlingar för termer av köp, insamlingen av nödvändiga dokument och organisationen av transport till byggplatsen. Fastnets personal har beprövad förmåga för att leda kunder genom alla steg av anskaffning och logistik. 

LOGISTIK

Fastnets expertis inom logistik för solenergi industrin kan hjälpa dig att säkerställa en smidig logistikprocess för ditt projekt - låt oss förhandla om priser, samla all nödvändig dokumentation för transporten och se till att dina varor kommer fram i tid till rätt plats. 

KONSTRUKTION & KAPITALFÖRVALTNING

Fastnet arbetar tillsammans med pålitliga partners för att ordna och säkerställa säker och effektiv konstruktion. Vi ordnar allt från förberedelser, installation till nätanslutning så att du äntligen kan börja sälja din solenergi. 

BRETT SORTIMENT

Eftersom Fastnet jobbar hand i hand med några av de bästa tillverkarna gör att varje produkt i vårt omfattande sortiment är en av de bästa i sin kategori och stödjat av omfattande garantier. Våra expertis innebär både privata som kommersiella lösningar för mål inom förnyelsebara energi. Dessa lösningar komplimenterar varandra och fyller kraven för mer energi-effektiva sätt för att försörja byggnader eller industriella processer. 

TJÄNSTER & NYCKELFÄRDIG LEVERANS

Vill du ha mer än solpaneler? Vi levererar inte bara material utan tillhandahåller en rad tjänster för att underlätta din väg in i en mer hållbar framtid. Tillsammans med våra partner kan vi erbjuda finansiella och logistiska tjänster såväl som viktiga lösningar för dina projekt. Kontakta oss för mer information!

VÅRT TEAM

Fastnet jobbar med ett team av mycket kunniga personer med över 25 års erfarenhet inom branschen som har organiserat och finansierat förnyelsebara energi projekt (vind, solar, biogas och vattenkraft) i Europa, Kanada, USA och UAE. Trots att vi är specialiserad på solenergi, finns det även expertis inom andra områden av förnyelsebara energier i företaget som t.ex. vindkraft, biogas och vattenkraft. 

Kontakta Oss

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

    sv_SESwedish